Top

JES FOOD FOR YOU

filosofie

Op zoek naar ‘de gezonde keuze’? Zeker weten dat ‘het mag’? Eten en drinken is een feest! In de Food for You filosofie gaan gezond en lekker samen. Een strak lichaam krijg je er gratis bij. 

‘Lekker’ is geen toeval

Van slechte ingrediënten maakt niemand iets lekkers. Daarom kopen we wekelijks vers op de markt; fruit, groente en kruiden. Kwaliteit noten, zaden en boerenzuivel. Maar ook truffel en bio eitjes. Eerlijke producten. 

Lekker én gezond

Natuurlijk zijn onze gerechten gezond. Bij Je Eigen Sportschool kun je veilig genieten van sappen, smoothies, broodjes en ontbijtjes. Meest plant-aardig en bio; wij geven je vezels, vitamines, mineralen en …weinig calorieën. Verse producten die niet of nauwelijks bewerkt zijn – liever laten we het lichaam zelf (be-)werken. 

Groen en duurzaam

  • We kopen lokaal en met de seizoenen. Dit geeft de beste voedingswaarde, smaak en prijs. Geen aardbeien in de winter.
  • We verpakken onze granola in weckpotten die we voor je hervullen. Bamboe disposables voor je koffie of ontbijt ‘to go’. 

JES Surf Café

De beste koffie van Laren (is wat onze klanten zeggen) en elke dag een andere thee in de pot. Shakes, smoothies en ontbijtjes serveren we aan onze stamtafel, de bar of op het terras. Klik hier voor het menu.

JES Deli

JES in je keuken; in onze delicatessenwinkel is alles wat je koopt gezond. Granola, dagelijks vers geroosterd en zonder carbs, bijenpollen, zaden en meer lekkers voor over je ontbijt thuis. Suikervrije chocolade repen (zelf gemaakt!), de beste koffiebonen en een enorm thee assortiment. Gember- en kurkumashots voor thuis in de koelkast. 

JES To Go

Haast? Lange dag en toch gezond eten? Na je training staat je ontbijt, lunch en tussendoor voor je klaar. Met de eiwitten, vetten en koolhydraten die jij nodig hebt. Verpakt in bamboe disposables.

JES Cursus

The Truth about Food – Afvallen

Afvallen, wie wil het niet? Willen is 1, kunnen is 2. Onze cursus ‘The truth about Food’ van 8 lessen geeft gegarandeerd resultaat. Blijvend. Het geheim zit ‘m in de combi van wekelijks wegen, delen van kennis die wáár is en huiswerk om het geleerde in de praktijk te brengen. Small Group Training. Personal of open inschrijving.

JES Moestuin

Aardbeien, rucola, courgettes, frambozen, pompoenen. Van voorjaar tot najaar oogsten en eten we uit onze moestuin. Meer JES kun je niet krijgen!