Top
Team Image

Jonathan Diaz

Personal Trainer

Onze surfer. All the way from Portugal! Tijdens een JES Surf Trip gescout ‘in the waves’. Jona is echt een tráiner; geeft opdrachten, vraagt feedback en zorgt voor intensiteit. Geen bla bla, maar do do. Spierpijn verzekerd. Zijn opleiding psychologie en levenservaring maken hem bovendien een goed mentaal trainer en wijs mens. Jona ziét mensen en maakt verbinding. Profiel? Promotor, controller en harde werker.

Team Image

Mark van Oosteroom

Personal Trainer & JES Watersports

Letterlijk en figuurlijk sterke trainer en getalenteerd aankomend masseur in het JES team. Zoon van een fysiotherapeut dus bewegen is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. En dat proef je! Uitdagende workouts buiten of binnen, Mark draait zijn hand er niet voor om. Supporter met controller-skills. Relaxt en rustig geeft hij training met pit. En SUPles! Van harte welkom in zijn sunset-SUPles in Loosdrecht.

Team Image

Esmée Kilian

Personal Trainer, Fotografie, Grafisch Design

Everybody likes her! Esmee is dan ook all round trainster: traint zakenmannen/-vrouwen, hun partners en net zo goed kinderen. Bij JES, online of outdoor op de hei. Sociaal sterke binding met klanten – een supporter met pit! Creatief uit ze zich in fotografie en DTP: kijk maar op onze website en JES instagram! Esmée houdt van natuur, hardlopen, fietsen, bos, strand, snowboarden, surfen, suppen en voetbal.

Team Image

Shannon de Heer

Personal Trainer & Masseur

Shannon heeft enorm veel fitnesservaring en dat voel je direct. Haar creatieve oefenstof geeft goede spierpijn en resultaat. Naast training geven is zij verantwoordelijk voor ontspanning bij JES: haar krachtige handen staan garant voor een stevige sportmassage, een cupping -sessie, een ontspanning- of een hotstone massage. Shannon is dagelijks zelf in de gym te vinden en draait haar hand niet om voor een hiphop choreo of zumba-lesje.

Team Image

Thijs van Gelder

Planning & JES online

Thijs heeft een sport en evenementen achtergrond; ziet van daaruit alles en vergeet niets. Thijs wordt blij van voetbal, hardlopen, skiën, suppen, een strakke planning en het merk Apple. Zorgt voor rust en structuur in de roosters; zowel voor de Trainers als voor de klanten. Klantgericht (iedereen wil Thijs!), JES cultuurbewaker; vanaf de planningsbalie overziet hij alles. Organisatie en ICT is zijn specialiteit, vandaar dat hij verantwoordelijk is voor JES Online trainingen.

Team Image

Gerdine Vermeiden

Personal Trainer, Masseur & Food for you

Mama Tiger van het team. Houdt overzicht, helpt en geeft tegengas waar nodig. Barst van de energie en stopt deze graag in JES. Bewegen, goed eten, lachen, surfen, skiën en daar je werk van maken. Gerdine is fanatiek en allround: wil iedereen fitter maken door training, voeding en waar nodig rust. En deze JES-kennis delen in artikelen. Geboren als Rotterdams delicatessen-winkeldochter is haar stelling: Goed eten = Goed boodschappen doen. Proeven? In het JES Surf Café is Gerdine verantwoordelijk voor Food for You.

Team Image

Roos Buschman

Abonnementen & administratie

Hoort bij JES. Leeft JES. Overal waar ze is vertelt ze trots over haar ‘werk’. Uiterst precies in administratie en tegelijk promoting gastvrij aan de receptie. De JES 5***** kwaliteit begrijpt ze als geen ander en dat merk je in haar klantbenadering. Fanatiek in schoonmaak en netheid. In het team heeft ze voor iedereen een luisterend oor en natuurlijk ‘een huggie’ als het even nodig is. ‘Glamour Roos’ houdt van truffel, Chanel …en is gangmaker bij de JES personeelsfeesten.

Team Image

Rene Lohman

Personal Trainer

Vanaf het begin bij JES. Controller, analyser, trainer in hart en nieren en preciscion nutritionist. Passie voor meten, weten en resultaten. Heeft een enorme database aan kennis paraat en zijn motiverende slogans zijn een tegeltje waard. René is een fanatieke trainer en fijn mens die gefocust is op resultaat in beweging en voeding. Zijn kennis van Functional Patterns geeft zijn trainingen 100% mind muscle connectie en perfectie. Zijn nieuw ontdekte talent is moestuinieren! Proeven uit zijn tuin mag. En oh ja: “willen is kunnen!”

Team Image

Junior Ebobo

Personal Trainer

Gescout in Amstelveen; topsporter met flair. Onze spits had al van jongs af aan de wens carrière in voetbal te maken. Dat is gelukt. Zijn nieuwe droom is een eigen Personal Training School te hebben. Harde werker, doelgericht en door alle ervaringen veel mensenkennis rijker. Veelzijdig en gewild trainer; van boksen tot kracht-training tot cardio-steples. Trainen met Junior? Wees er snel bij, zijn agenda is vol. Communicatie profiel? Een blije promotor die op controller-wijze en aandacht voor de mens, doelen wil bereiken.

Team Image

Michelle Bergh

Food for you

Vegan, moestuinierster, voormalig stewardess en ervaren horeca-dier. Eindeloze ambitie en ideeën, altijd kijkend hoe het beter kan. Laat je verrassen door haar shakes, baksels en gezonde food adviezen, helemaal in lijn met de JES Food For You filosofie. Michelle is gastvrij, behulpzaam, snel en veelzijdig. Kortom, energie! Daar houden we van bij JES. Leuk detail – Michelle heeft nog een talent – achter de naaimachine ontwerpt en maakt ze haar eigen producten. De JES Surf-poncho’s zijn van haar eigen ontwerp!

Team Image

Rick Sievers

Personal Trainer & Eigenaar

De aanstichter van het geheel. Zijn hele leven gefascineerd door bewegen; hoe mensen zich bewegen, zowel fysiek als holistisch. Rick heeft het talent mensen én teams op te bouwen. Hij gelooft in het unieke en de kracht van het individu en de dynamiek die kan ontstaan als je de juiste individuen bij elkaar zet in een team. Diversiteit en yin yang. Training en persoonlijke aandacht. Authenticiteit en weerstand is vooruitgang. Zijn trainingsfilosofie is de kracht van JES.

Team Image

Roderick Wellink

Personal Trainer & Jes Watersports

Is het z’n naam? Zijn blije uitstraling? Achterhoeks accent? Met deze watersporter (golf- en kite surfer) was er direct een JES-match. Afgestudeerd Sport & Bewegen en daarna naar Groningen voor HBO Sportkunde. Zijn kwaliteit? Roderick is behulpzaam, hij wil je écht verbeteren en z’n enthousiasme is aanstekelijk. Maakt je blij. Is het niet door z’n aanstekelijke lach, dan is het wel door de (te) gekke kite-surf workout die hij geeft aan de Kaiser. Deze zomer met Roderick in z’n camper – JES kite-les?

Team Image

Tiemo van Kesteren

Personal trainer & Manager

Sinds de eerste lichting bij JES. Supporter qua profiel, maar altijd in control. ‘Sluipmoordenaar’ is zijn bijnaam; Tiemo geeft met een glimlach de meest intensieve trainingen. Zijn klanten willen nooit meer bij hem weg. ‘Helaas’ blijkt Tiemo ook management-skills te hebben en wisselt hij tegenwoordig zijn trainingsdagen af met leidinggeven binnen JES. Tiemo is graag buiten in beweging, hardlopen, fietsen, surfen of suppen. Bij JES of met zijn gezin.