Top
Team Image

Mathies Romeijn

Personal Trainer

Young Talent! JES aanbevolen door de opleidingsmanager van Sport en Bewegen. Per lichting is er altijd één pareltje, en die worden graag naar ons doorverwezen. Mathies is leergierig ambitieus om de beste Trainer te zijn en dat lukt aardig. In zijn oefenstof is een mix herkenbaar van Tiemo, René en Rick. Zijn eigen sport? Voetbal! Mathies speelt in het eerste

Team Image

Lars De Bois

Personal Trainer

Bezeten van trainen. Heeft alle mogelijke tutorials bekeken en zelf getest. Van daaruit ook trainingsschema’s gemaakt en verkocht op internet. Ondernemend! Selfmade, volgt z’n passie en is áardig. Zo’n vrolijk nieuwsgierige vent hebben we er graag bij. Inmiddels wordt Lars opgeleid in de JES filosofie en is hij ‘vrij gegeven’ om training te geven. Spierplezier verzekerd!

Team Image

Esmée Kilian

Personal Trainer, Fotografie, Grafisch Design

Everybody likes her! Esmee is dan ook all round trainster: traint zakenmannen/-vrouwen, hun partners en net zo goed kinderen. Bij JES, online of outdoor op de hei. Sociaal sterke binding met klanten – een supporter met pit! Creatief uit ze zich in fotografie en DTP: kijk maar op onze website en JES instagram! Esmée houdt van natuur, hardlopen, fietsen, bos, strand, snowboarden, surfen, suppen en voetbal.

Team Image

Shannon de Heer

Personal Trainer & Masseur

Shannon heeft enorm veel fitnesservaring en dat voel je direct. Haar creatieve oefenstof geeft goede spierpijn en resultaat. Naast training geven is zij verantwoordelijk voor ontspanning bij JES: haar krachtige handen staan garant voor een stevige sportmassage, een cupping -sessie, een ontspanning- of een hotstone massage. Shannon is dagelijks zelf in de gym te vinden en draait haar hand niet om voor een hiphop choreo of zumba-lesje.

Team Image

Thijs van Gelder

Planning & JES online

Thijs heeft een sport en evenementen achtergrond; ziet van daaruit alles en vergeet niets. Thijs wordt blij van voetbal, hardlopen, skiën, suppen, een strakke planning en het merk Apple. Zorgt voor rust en structuur in de roosters; zowel voor de Trainers als voor de klanten. Klantgericht (iedereen wil Thijs!), JES cultuurbewaker; vanaf de planningsbalie overziet hij alles. Organisatie en ICT is zijn specialiteit, vandaar dat hij verantwoordelijk is voor JES Online trainingen.

Team Image

Gerdine Vermeiden

Personal Trainer, Masseur & Food for you

Mama Tiger van het team. Houdt overzicht, helpt en geeft tegengas waar nodig. Barst van de energie en stopt deze graag in JES. Bewegen, goed eten, lachen, surfen, skiën… en daar je werk van maken! Gerdine is fanatiek en allround: wil iedereen fitter maken door training, voeding en waar nodig rust. Deze JES-kennis deelt ze graag in haar artikelen die ze schrijft voor de JES website en LinkedIn.

Team Image

Roos Buschman

Abonnementen & administratie

Hoort bij JES. Leeft JES. Overal waar ze is vertelt ze trots over haar ‘werk’. Uiterst precies in administratie en tegelijk promoting gastvrij aan de receptie. De JES 5***** kwaliteit begrijpt ze als geen ander en dat merk je in haar klantbenadering. Fanatiek in schoonmaak en netheid. In het team heeft ze voor iedereen een luisterend oor en natuurlijk ‘een huggie’ als het even nodig is. ‘Glamour Roos’ houdt van truffel, Chanel …en is gangmaker bij de JES personeelsfeesten.

Team Image

Rene Lohman

Personal Trainer

Vanaf het begin bij JES. Controller, analyser, trainer in hart en nieren en preciscion nutritionist. Passie voor meten, weten en resultaten. Heeft een enorme database aan kennis paraat en zijn motiverende slogans zijn een tegeltje waard. René is een fanatieke trainer en fijn mens die gefocust is op resultaat in beweging en voeding. Zijn kennis van Functional Patterns geeft zijn trainingen 100% mind muscle connectie en perfectie. Zijn nieuw ontdekte talent is moestuinieren! Proeven uit zijn tuin mag. En oh ja: “willen is kunnen!”

Team Image

Junior Ebobo

Personal Trainer

Gescout in Amstelveen; topsporter met flair. Onze spits had al van jongs af aan de wens carrière in voetbal te maken. Dat is gelukt. Zijn nieuwe droom is een eigen Personal Training School te hebben. Harde werker, doelgericht en door alle ervaringen veel mensenkennis rijker. Veelzijdig en gewild trainer; van boksen tot kracht-training tot cardio-steples. Trainen met Junior? Wees er snel bij, zijn agenda is vol. Communicatie profiel? Een blije promotor die op controller-wijze en aandacht voor de mens, doelen wil bereiken.

Team Image

Tiemo van Kesteren

Personal trainer & Manager

Sinds de eerste lichting bij JES, dus onbetaalbaar veel ervaring in training geven. En dat merk je. Supporter qua profiel, maar altijd in control. ‘Sluipmoordenaar’ is zijn bijnaam; Tiemo geeft met een glimlach de meest intensieve trainingen. Maar ook gevarieerd en speels. Bijzonder talent voor het lezen van mensen waardoor zijn trainingen perfect ‘Personal’ zijn en precies voldoende out of the comfort. Zijn klanten willen nooit meer bij hem weg. Tiemo is graag buiten in beweging, hardlopen, fietsen, surfen of suppen. Bij JES of met zijn gezin.

Team Image

Rick Sievers

Personal Trainer & Eigenaar

De aanstichter van het geheel. Zijn hele leven gefascineerd door bewegen; hoe mensen zich bewegen, zowel fysiek als holistisch. Rick heeft het talent mensen én teams op te bouwen. Hij gelooft in het unieke en de kracht van het individu en de dynamiek die kan ontstaan als je de juiste individuen bij elkaar zet in een team. Diversiteit en yin yang. Training en persoonlijke aandacht. Authenticiteit en weerstand is vooruitgang. Zijn trainingsfilosofie is de kracht van JES.

Team Image

Roderick Wellink

Personal Trainer & Jes Watersports

Is het z’n naam? Zijn blije uitstraling? Achterhoeks accent? Met deze watersporter (golf- en kite surfer) was er direct een JES-match. Afgestudeerd Sport & Bewegen en daarna naar Groningen voor HBO Sportkunde. Zijn kwaliteit? Roderick is behulpzaam, hij wil je écht verbeteren en z’n enthousiasme is aanstekelijk. Maakt je blij. Is het niet door z’n aanstekelijke lach, dan is het wel door de (te) gekke kite-surf workout die hij geeft aan de Kaiser. Deze zomer met Roderick in z’n camper – JES kite-les?

Team Image

Joep Norbart

Personal trainer & Diëtiste

Joep is voetbal- en fitnessfanaat en afgestudeerd op Voeding & Diëtetiek. Doet daarnaast de minor Personal Training aan de Hogeschool van Amsterdam. Met deze kennis wil hij graag klanten helpen hun doelen te bereiken. Daarom bijt hij zich nu ook vast in de praktijk – Training geven. Joep is gemotiveerd en gedisciplineerd en heeft veel ervaring met ‘cutten & bulken’; het beïnvloeden van je lichaams-samenstelling. Alhoewel bescheiden, is Joep opkomend talent met de drive om onze klanten strak en droog te trainen. En te motiveren tot een gezonde eet- en leefstijl!

Team Image

Omar Koudijs

Personal Trainer

Oude bekende, want als topsporter Mountainbiken werd Omar wekelijks getraind bij JES. Inmiddels heeft Omar het mountainbiken afgebouwd, en is hij op ontdekking naar zijn nieuwe passie. Marinier? Trainer? Omar blijkt een goede match te zijn op gelijksoortige profielen – topsporters in het zakenleven spreken dezelfde taal. Zijn kwaliteit? Het fit zijn vóórleven; leef als Omar en je wordt fit. Omar is bescheiden, jong doch wijs en ontzettend aardig.