Top

PERSONAL TRAINING

WERKWIJZE

Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Elke training is aangepast aan uw belastbaarheid van het moment, waardoor altijd optimaal resultaat. Binnen het uur en op de lange termijn. 

We stimuleren ‘een leven lang in beweging’ en gebruiken fitness als middel om zo lang mogelijk fit te blijven. Om vooruitgang te bewaken organiseren we 3x per jaar de JES test- & meetweken’. Daarbij maken we gebruik van video-analyse en benchmarks.

Wensen, Doelen & Resultaat

De wensen van klanten zijn zeer divers: een betere conditie, oplossen van rug- of nekklachten, corrigeren van de lichaamshouding, afvallen door aanpassen van voedingsgedrag, ondersteuning van de (top)sport, fit na zwangerschap. Zoveel mensen zoveel wensen. We vertalen je wensen in een oogwenk naar haalbare doelen in de trainingen.

De JES trainingsfilosofie behelst een brede basis aan oefenstof waarmee we het lichaam opbouwen en ‘resetten’ in z’n originele kracht en functionaliteit. Daarom trainen we niet alleen op kracht, maar ook op ‘skills’. Onze klanten worden daardoor niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker. Een fysiek en mentaal sterk lichaam is belastbaarder en beter bestand tegen dagelijkse – soms hoge – belasting.

JES Personal Trainer

JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten. De wekelijks vaste afspraken met je Personal Trainer bieden structuur waardoor een steeds gezondere leefstijl ontstaat. Je hebt 1 vaste mentor trainer die verantwoordelijk is voor je doelen, metingen en resultaat. De stok achter de deur die (bijna) iedereen nodig heeft. De JES app is daarbij extra motiverend; ‘compliance’ van trainingen, inzicht in resultaten en online contact met je Trainer.

JES Online

Op zakenreis, vakantie of geen oppas voor de kinderen? Bij JES kun je altijd trainen. JES maakt vast deel uit van het leven van onze klanten; regelmatig bewegen, gezond leven en ‘on track’ blijven door vaste afspraken bij JES. Juist om die trainingsstructuur te behouden bieden we ook online training aan.