Top

MASSAGE IN LAREN

ONTSPANNING

Massage, met name grote strijkingen, ontspant het lichaam direct.

Fysiologisch worden door deze strijkingen hormonen als serotonine en oxytocine aangemaakt, die het zenuwstelsel direct tot rust brengen. Onze massageruimte is een oase van rust. In combinatie met warme sesamolie, de geur van lavendel en kalmerende muziek weten JES masseurs altijd resultaat te behalen. Bijkomend voordeel is dat masseurs en trainers samenwerken; onderling overleg voor maximaal fitte klanten!

Massage menu

Klassieke olie massage

Ontspannende full body massage met een variatie aan strijkingen. Verlicht spanning in pijnlijke nek, schouders of rug en geeft direct verlichting. 

Bamboe massage

Warme bamboestokken worden gebruikt in combinatie met klassieke olie massage. De warmte werkt dieper in op de spieren, met de stokken kan meer druk worden gegeven. Erg effectief bij hardnekkige pijnklachten in rug, nek of schouders. 

JES Cupping

Cupping massage

Hardnekkige pijnklachten

Continu last van een pijnlijke nek en schouders? De traditionele methodiek ‘cupping’ is afkomstig uit de accupunctuur. De strijkende bewegingen met de cups stimuleren de doorbloeding en masseren spieren en bindweefsel los. Hardnekkige stagnaties en spierknopen in nek, schouders en rug worden losgemaakt. 

Huidverbetering bij cellulitis 

Cupping geeft niet alleen op spierniveau effect, maar ook cosmetisch. Met name in een kuurverband* is cupping – in combinatie met de sesamolie – behulpzaam om cellulitis of huidveroudering tegen te gaan.

Prijzen 

inclusief intake, evaluatie, advies en drankje na afloop 

50 minuten € 77,50 

80 minuten € 116,25

Cupping & Training – kuur *

Uniek JES product waarin het beste van de werelden Training, Massage en Voeding wordt toegepast. Cupping wordt gecombineerd in een programma van 6 weken gericht op been-training, voeding & afvallen, reinigen en dagelijkse huidverzorging. 

12 behandelingen van een uur, opgesplitst in een half uur beentraining en een half uur cupping van de benen. Resultaat is direct zichtbaar en voelbaar.

Prijs

6 weken, 12 behandelingen, inclusief olie en citroenwaters voor thuis en groene smoothie na elke behandeling € 995,