Top

Filosofie-en-waarden

De enige Personal Training sportschool in Nederland die bemand wordt door een eigen team. Iedereen is in dienst bij JES. En met plezier: samen bouwen en de top bereiken. Een divers team, zo samengesteld dat we met elkaar alle disciplines bestrijken. Naast diversiteit is er ook een rode draad: we zijn ‘surf-dude-relaxt’ en 5***** professioneel tegelijk.

Junior JES personal training

De Kracht van Bewegen

Overgewicht? Stress? Slapeloosheid? Stijf in je lijf? Begin maar gewoon met bewegen. Nou ja, ‘gewoon’; Training is een vak! Goed gedoseerd (Personal) bewegen (Training) brengt je van een vijfje naar een acht. De trainingsbelasting afstemmen op jouw belastbaarheid is onze specialiteit.

Personal

Elk mens is uniek. Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Elke training is aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden, wat maximaal resultaat oplevert.

5*****

JES Trainers zijn vakspecialisten en krijgen jaarlijks meer dan 150 uur bijscholing om de JES 5***** kwaliteit te waarborgen. Zo heeft elke klant een mentor-trainer die verantwoordelijk is voor doelen, meting en resultaat. ‘5 sterren’ is bij ons spreekwoordelijk geworden; als we iets doen, doen we het goed. Of het nu gaat om Training, gastvrijheid of onze koffie. Veiligheid en hygiëne spreken natuurlijk voor zich.

 

Familiebedrijf

JES is een familiebedrijf. Qua grootte, gezelligheid, maar ook als team werken wij hecht samen. Het gevolg is dat hele families bij ons trainen. Zakenmensen en hun echtgenoten, als  ook hun kinderen, die van jongs af aan goed leren bewegen. Er als familie dezelfde gezondheidsfilosofie op nahouden werpt vruchten af.