Top

Blog

Klaar voor de start? AF!

En dan is de maat vol. Letterlijk en figuurlijk. Genoeg geborreld en gesnackt. Je pak zit te strak en je hebt pijn in je rug. Of hoofd. Voetballen met je kinderen gaat niet meer zoals vroeger. Werk, gezin, reizen.. Te weinig aandacht voor jezelf. Tijd om te gaan Trainen.

Waarom is JES op aarde?

Als je ergens de hele dag, de hele week, het hele jaar vól mee bezig bent, zit je er zo in, dat het lastig is te omschrijven hoe buitenstaanders JES ervaren. Daarom kun je maar het beste aan anderen vragen wat ze van je vinden. Nils Vlendre (ondernemer, traint bij JES sinds 2021, samen met zijn vrouw) bood aan hier iets over te willen schrijven:

‘Van een drempel of gevoel van “ik moet weer” is geen sprake. 

Als vrienden vragen waar ik sport vertel ik altijd iets te trots en enthousiast over JES en vragen ze regelmatig of ik aandeel heb, haha!

Het sfeertje, het enthousiasme van de trainers en de fijne plek. En dat in combinatie met hele lekkere geuren vanuit de keuken, waar ik regelmatig van mee geniet. Of het nu een “Hulk” Shake is of een volledig dagprogramma met vers lekkers uit hun moestuin; het is iedere keer weer lekker en gezellig.

Ik had verwacht dat ik mijzelf echt moest dwingen om 3x in de week te gaan maar ik merk dat mijn dag minder goed begint als ik oversla. Nu sta ik er iedere ochtend! Met een glimlach, dus ze doen iets heel erg goed!

Ik heb allerlei soorten sportscholen gezien, van de standaard pomp- en schreeuwzalen, tot de zien-en-gezien-worden-boutiques. Wat JES zo leuk maakt zijn echt de Personal Trainers, ze passen zich aan aan jouw doelstellingen en motiveren je, zonder dat het voelt alsof je in het leger bent belandt. Als kers op de taart komen daar nog de SUP- en surf uitjes bij. Nou, sporten en bewegen is dus gewoon leuk! Jessss ik mag weer 😉

Uiterst vriendelijke groet

Nils Vlendré

Training, voeding en ontspanning

Aardig hè? En zo hebben we nog tientallen van dit soort blije klanten. Van ondernemers, tot CEO’s, hun partners en kinderen tot oud-ondernemers die niet stil kunnen zitten. Zelf geloven we in ‘De kracht van bewegen’. Begin maar gewoon met bewegen en daarna ontstaat een domino-effect van gezondheid. Op training, maar ook op je voeding en rust. 

Onze waarden

…Koesteren we, want daarmee ontstaat gelijkgezindheid. Welke?

  • JES heeft de gezelligheid van een familiebedrijf, je komt in onze woonkamer. 
  • We doen de deur voor je open – in alles gaan we voor 5***** kwaliteit
  • We geloven in ‘Personal’. Elk mens is anders.

Je bent gewaarschuwd

Wij denken dat iedereen wel een beetje JES in z’n leven kan gebruiken. Als klant of als teamlid. Maar ja; wie zijn wij? Kies dus zelf maar. Voor je het weet heb je er weer een verslaving bij 😉

3 maanden abonnement PT, 3x per week

Euro 1122,-

Inclusief:

  • Intake en persoonlijk trainingsadvies
  • Introductieles ‘Truth about Food’ en persoonlijk voedingsadvies
  • Massage en persoonlijk advies ‘train je rust’
  • 9% BTW
Share